Bedrijfs fotografie

Goede bedrijfs fotografie doet meer voor je bedrijf dan je in eerste instantie zou denken. De manier waarop jij je als bedrijf presenteert zegt namelijk veel over de onderneming. 

Bedrijfs fotografie

We maken bedrijven menselijk met portret fotografie en bedrijfs fotografie. We fotograferen het personeel, de bedrijfscultuur en de diensten. Ook fotografeer ik op bedrijfsevenementen, zoals bij presentaties of productintroducties.

Fotografie doe ik met enthousiasme en je kunt van mij professioneel werk verwachten. Dat betekent dat ik mijn afspraken op tijd en binnen budget nakom, en dat de foto’s van goede kwaliteit zijn. Ik ben flexibel en ben gewend om snel te leveren. Voor ik met een shoot begin, weet ik duidelijk wat de wens van mijn opdrachtgever is. Als foto’s op locatie worden genomen, dan bekijk ik waar mogelijk de locatie vooraf.

Met sfeerfotografie kunnen we de essentie van het bedrijf tot uiting laten komen. We kijken samen wat voor beelden het beste aansluiten op de organisatie en hoe we de kernwaarden het mooist kunnen belichten. De cultuur brengen we in beeld door het kantoor, werkbesprekingen, overlegmomenten en lunch- en koffiepauzes te fotograferen. Dit uit zich in hét ideale visitekaartje van de organisatie.