Boudoir fotografie

Je persoonlijke boudoir fotoshoot

Een zeer populaire fotoshoot is toch wel de boudoir, lingerie, bedekt naakt fotoshoot. Je boudoir fotoshoot, een zeer exclusieve en persoonlijke ingerieshoot. Een enorme boost voor je zelfvertrouwen, geweldig voor jezelf, of als cadeau voor je partner.

Boudoir fotografie is het vast leggen van de sfeer, en het moment van de vrouw in al haar kwetsbaarheid. Deze geven haar intiemste momenten prijs op een stijlvol en sensuele manier, en vol schoonheid. Een boudoir fotoshoot kun je voor jezelf doen, maar is ook een heel bijzonder cadeau om aan je partner cadeau te geven. En er zijn natuurlijk ook diversen manieren van soorten afdrukken, om een prachtig kunstwerk aan de muur te plaatsen.

Je voelt je vrouwelijk, sexy en verleidelijk en gaat na de ontspannen fotosessie blakend van zelfvertrouwen weer naar huis.

Neem contact op

Poseren?

Met de juiste begeleiding gaat dat vanzelf

Ervaring is niet nodig

Je hoeft echt geen ervaring te hebben met poseren, spontaan gaat het vanzelf, en gaan we samen op zoek naar pose’s waarbij jij het mooiste uitkomt. Het is mogelijk om een boudoir fotoshoot op een locatie te houden als je dat graag wil. Door verschillende settings en kleding setjes krijg je zo een hele mooie afwisselende serie van verschillende foto’s.

Richard Meijer is al jaren gespecialiseerd in mooie, sensuele boudoir en glamour fotoshoot, voor prive gebruik en zakelijke doeleinden. Je kunt deze het beste omschrijven als een geduldige, professionele maar zeker ook gezellige fotograaf, met oog voor detail en aandacht voor de opdrachtgever. De sfeer van de fotografie beelden laat deze afhangen van wat hij het beste bij de persoon, of het onderwerp vindt passen.

Zin in iets speciaals?

Doe dan jouw shoot op een mooie locatie, een prachtig gedecoreerde slaapkamer, een thema hotel kamer, exclusief landhuis. Wij helpen je graag bij het zoeken van de juiste locatie! Liever een fotoshoot bij jezelf thuis? in je eigen vertrouwde omgeving kan natuurlijk ook, dan kom ik met de portable studio apparatuur naar je toe.

Bekijk mijn werk!