Contact

Ik ben een professionele fotograaf die altijd bereid is om met particulieren, nieuwe en / of ervaren modellen te werken. Veel van mijn werk is en blijft gericht op portretten, boudoir, glamour en beeldende naakt kunst.

Ik wil je graag uitnodigen om toch de stap te zetten. Om jezelf te zien zoals ik je door mijn lens zie. We gaan mooie styling combineren met elegante poses en mooi licht. Zo zorg ik als fotograaf dat jij een versie van jezelf te zien krijgt waarvan je niet wist dat ie in je zat. Wees dus eens wat liever voor jezelf en kies voor de beste versie van jezelf.
Grote kans dat je zelfvertrouwen een flinke boost krijgt na je persoonlijke fotoshoot.

Bedrijfs gegevens

RICHARDMEIJER.EU
KvK 53318994
BTW nr. NL176096590B01

Privacy, algemene voorwaarden.

Voor aanvragen

of informatie

Liever eerst persoonlijk contact? Stuur dan je telefoon nummer mee, geef aan wanneer het jou het beste uitkomt, dan bel ik je terug.