03

Ik ben 100% gefocust op het fotograferen van vrouwen zoals jij. Vrouwen die nog nooit een dag van hun leven hebben "geposeerd", maar toch helder en mooi willen stralen.

Een glamour fotoshoot brengt zelfbewuste vrouwen op een sensuele manier in beeld.

Glamour en boudoir is een van de, zo niet mijn favoriete, shoots om te fotograferen. Het is zo geweldig om te zien hoe een fotoshoot vrouwen het gevoel kunnen geven voor, tijdens en na. Het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen … Je mag je verkleden, mooie make-up en haar, je helemaal geweldig voelen, om mooie foto’s van jezelf te laten maken. Dit is iets wat toch elke vrouw wil ..  plus het is ontzettend spannend en opwindend.

PORTFOLIO
Fotoshoot
04

Een fotoshoot, voor elke vrouw

Klaar om je dagelijkse routine te doorbreken en een mooie fotoshoot te boeken?

Wanneer nieuwsgierigheid toeslaat, denken veel vrouwen misschien: “een fotoshoot? dat zou ik nooit kunnen doen” of “ik ben niet mooi genoeg.” Waar je ook bent in je leven, je kunt deze gedachten koesteren … maar je wilt echt een dag die erom gaat je op te vrolijken, en je mooi te laten voelen zoals je echt bent.

Je zou kunnen denken: “mijn lichaam is niet meer wat het was, dus wat heeft het voor zin.” Ja, misschien is het niet meer wat het was, maar het is vast nog steeds mooi – we vieren het leven waar dit lichaam je doorheen heeft gedragen, en vieren alle dingen die je hebt meegemaakt. Een glamour-fotoshoot gaat niet over ‘perfectie’. Het gaat erom je te vieren in het hier en nu, en het resultaat is om zelfliefde en waardering voor jezelf naar een nieuw niveau te tillen.

Ik heb deze woorden gehoord van eerdere klanten, dus ik weet zeker dat het misschien niet ver verwijderd is van wat je van jezelf denkt. Sta mij toe deze gedachte te ontkrachten! Er is geen kwalificatie of leeftijd om te bepalen of een vrouw al dan niet glamorous genoeg is voor een mooie glamour of boudoir-shoot.