Glamour fotografie is voor elke vrouw

GLAMOUR

Richard Meijer glamour fotograaf, woonachtig in Schoonhoven, Zuid-Holland. Deze omarmde de passie voor glamour fotografie in 2004. In al die jaren heeft hij zijn fotografische cultuur naar een hoger niveau gebracht. Het ontwikkelen van eigen projecten, en het verfijnen van zijn stijl, met name in het glamour, boudoir genre.

Richard Meijer geniet vooral van fotograferen op locatie. Maar ook buiten, je eigen woonruimte, een boetiek hotel of oude gebouwen met veel stijl en sfeer.

Glamour fotografie is een uitdaging om een beeld in het algemeen te creëren, dat (hopelijk) verbazingwekkend is, en het model in een prachtige unieke stijl presenteert.

Glamour fotografie is voor elke vrouw

Glamour fotografie gaat over empowerment van vrouwen, en hen te helpen zichzelf in een nieuw en positief daglicht te zien. Het gaat erom de tijd te nemen om jou te zijn, weg van alle eisen die we stellen in ons dagelijks leven. Vrouw, moeder, carrièrevrouw, verzorger, minnaar zijn en nog veel meer, soms verliezen we wie we zijn.

Door middel van de kunst van fotografie en een manier om plezier te maken, willen we je laten zien hoe je kunt genieten van jezelf. De foto’s waarmee je wegloopt, herinneren je eraan hoe geweldig je bent. Het maakt niet uit welke maat, vorm, leeftijd of wat je doet voor een leven dat beslist of Glamour iets voor jou is!

Glamour fotograaf Richard Meijer is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen van allerlei leeftijdscategorieën.

Retoucheren

We doen zoveel of zo weinig beeldretouchering aan je foto’s als je wilt (maar je heeft het niet nodig als we je perfect hebben neergezet!) We retoucheren standaard dingen zoals vlekken, striae en cellulitis weg (als je wilt) ..

Onze professionele in-house retouchering is van tijdschrift kwaliteit, maar je ziet er nog steeds uit als jezelf op de foto’s. Lichaamshervorming is aan jou – we zullen je vorm niet veranderen tenzij je het ons vraagt, maar we kunnen gemakkelijk pukkeltjes en onevenheden gladstrijken.

Contact info@richardmeijer.eu
Asserlaan 45
2871 LK Schoonhoven, NL
KvK 53318994
BTW nr. NL176096590B