Gespecialiseerd in Glamour & Boudoir

Dat fotograferen een hobby is voor glamour fotograaf Richard Meijer is een flink understatement, passie is beter op zijn plaats. Het is zijn uitdaging om de perfecte foto te maken. Richardmeijer.eu is opgericht in 2011 als zelfstandig bedrijf.

Richard Meijer staat bekend om zijn goede coaching en interactie. Tips en adviezen om zo goed mogelijk op de foto te staan, geeft hij aan de lopende band. Hij stelt ieder model op zijn of haar gemak, en weet het beste uit een model naar boven te krijgen.

Glamour fotograaf (1964), woonachtig in Schoonhoven, Zuid-Holland. Deze omarmde de passie voor glamour fotografie in 2004. In al die jaren heeft hij zijn fotografische cultuur naar een hoger niveau gebracht. Het ontwikkelen van eigen projecten, en het verfijnen van zijn stijl, met name in het glamour, boudoir genre.

Richard Meijer geniet vooral van fotograferen op locatie. Maar ook buiten, je eigen woonruimte, een boetiek hotel of oude gebouwen met veel stijl en sfeer.

Wil jij ook het mooiste van jezelf boven halen? Richard Meijer is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen van allerlei leeftijdscategorieën.