Glamour fotograaf Richard Meijer

Gespecialiseerd in Glamour & Boudoir

Dat fotograferen een hobby is voor glamour fotograaf Richard Meijer is een flink understatement, passie is beter op zijn plaats. Het is zijn uitdaging om de perfecte foto te maken. Richardmeijer.eu is opgericht in 2011 als zelfstandig bedrijf. Richard Meijer staat bekend om zijn goede coaching en interactie. Tips en adviezen om zo goed mogelijk op de foto te staan, geeft hij aan de lopende band. Hij stelt ieder model op zijn of haar gemak, en weet het beste uit een model naar boven te krijgen.

"Ik laat  jou zien hoe fantastisch jij eruit kunt zien en je gaat voelen. Wat heb je te verliezen? Ik hoor graag jouw verhaal"

Glamour fotograaf
Glamour fotograaf

Over Glamour fotograaf Richard Meijer

"Het mooiste van jezelf boven halen?
Glamour fotograaf Richard Meijer is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen van allerlei leeftijdscategorieën"

Richard Meijer (1964), woonachtig in Schoonhoven, Zuid-Holland. Deze omarmde de passie voor glamour fotografie in 2004. In al die jaren heeft hij zijn fotografische cultuur naar een hoger niveau gebracht. Het ontwikkelen van eigen projecten, en het verfijnen van zijn stijl, met name in het glamour, boudoir genre. Ik geniet vooral van fotograferen op locatie. Maar ook buiten, je eigen woonruimte, een boetiek hotel of oude gebouwen met veel stijl en sfeer. Ik geloof dat glamour fotografie voor elk lichaam is, ongeacht je vorm of grootte. Poseren en belichten zijn mijn krachten die in de loop van vele jaren zijn ontwikkeld, en het geheim zijn voor het maken van prachtige beelden. Ik zal je tijdens je hele ervaring voorzichtig begeleiden, je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je voor de camera moet poseren. Wil jij ook het mooiste van jezelf boven halen? Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen van allerlei leeftijdscategorieën. Voor aanvragen over TFP, opdrachten of andere informatie, gebruik info@richardmeijer.eu