Glamour fotografie is een passie, zie je zelf als glamour model.

GLAMOUR

Richard Meijer, woonachtig in Schoonhoven, Zuid-Holland. Deze omarmde de passie voor glamour fotografie in 2004. In al die jaren heeft hij zijn fotografische cultuur naar een hoger niveau gebracht. Het ontwikkelen van eigen projecten, en het verfijnen van zijn stijl, met name in het glamour, boudoir genre. Richard Meijer geniet vooral van fotograferen op locatie. Maar ook buiten, je eigen woonruimte, een boetiek hotel of oude gebouwen met veel stijl en sfeer.

Glamour fotografie is een uitdaging om een beeld in het algemeen te creëren, dat (hopelijk) verbazingwekkend is, en het model in een prachtige unieke stijl presenteert.

Het mooiste van jezelf in een schitterende glamour serie

Onze glamour fotoshoots gaan helemaal over jou, je vorm, je persoonlijkheid en vooral, je voelt je sexy en krachtig. We zouden miljonairs zijn als we een euro hadden voor elke keer dat we een dame hoorden zeggen … ik ben te dik, Ik ben te lelijk, ik ben te oud, ik ben te dun! Onzin! Richard Meijer zorgt ervoor dat al onze mooie dames vertrekken met een nieuw gevonden liefde voor hun rondingen!

We laten jou zien hoe fantastisch jij eruit kunt zien en je gaat voelen. Wat heb je te verliezen?

Glamour experience

Het mooiste van jezelf boven halen? Glamour fotograaf Richard Meijer is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen van allerlei leeftijdscategorieën.

Contact info@richardmeijer.eu
Asserlaan 45
2871 LK Schoonhoven, NL
KvK 53318994
BTW nr. NL176096590B