Glamour fotografie

Je persoonlijke glamour fotoshoot

CREATIEF EN KWALITEIT

Wij bieden een gezellige ontspannen glamour fotoshoot met een zeer ervaren fotograaf. We bieden kwaliteit en aandacht, denken creatief met je mee en bieden een open en eerlijke prijsstelling.

Glamour fotoshoot

We staan volledig open voor jouw eigen ideeën en wensen. Tijdens de fotoshoot zal de fotograaf je tips geven over poseren , gezicht uitdrukkingen en lichaamstaal, zodat je jouw sterke punten leert benadrukken. De locatie voor een glamour of boudoir fotoshoot kies je zelf. Dat kan in de studio of bij jezelf thuis in je vertrouwde omgeving, of misschien die van een kennis. Of wat dacht je van een schitterende hotel thema kamer of een mooie buiten lokatie. Je hebt zelf de regie in handen en jij bepaalt hoe de shoot eruit komt te zien. Want welke stijl bij je past en waar jij je prettig bij voelt, is natuurlijk heel persoonlijk.

Bekijk mijn werk

Jezelf als glamour model

een glamour fotoshoot, je verdient het

Zou je ook wel eens een glamour fotoshoot willen doen? Het mooiste van jezelf boven halen in een schitterende foto serie?Een glamour fotoshoot bij Richard Meijer maakt jou bijzonder en geeft je het gevoel dat jij alles kan. Je kunt gelijk na de shoot de foto’s bekijken en zelf kiezen welke jij graag wilt hebben. En denk niet dat zoiets alleen is weggelegd voor iemand met de “looks” of het lichaam van een “topmodel”. Want iedereen is prachtig op zijn eigen manier, Richard Meijer hoeft alleen maar jouw mooiste en sterkste punten te benadrukken. Een fotoshoot is ook een enorme boost voor je zelfvertrouwen!

Richard Meijer glamour fotograaf levert ook portfolio materiaal en boudoir fotoshoot op maat.

Wat kan Richard Meijer voor jou betekenen?
Glamour fotografie vraagt om creativiteit. Boeiende styling in combinatie met (glamour) make-up zorgen ervoor dat beelden interessant worden. Ook een creatief model met uitstraling en lef?
Vraag dan vrijblijvend een fotoshoot aan, en deel je ideeën.

Neem contact op