Glamour fotograaf

Kies ook voor je persoonlijke Glamour fotograaf


Richard Meijer glamour fotograaf is al jaren gespecialiseerd in glamour fotoshoots, voor privé gebruik en zakelijke doeleinden. Je kunt deze het beste omschrijven als een geduldige, professionele maar zeker ook gezellige fotograaf, met oog voor detail en aandacht voor de opdrachtgever.

Er zijn zoveel redenen om te genieten van prachtige glamour foto’s … of kies voor boudoir. Doe het gewoon voor jou om een speciale verjaardag of jubileum te markeren of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen met een boost van zelfvertrouwen. Of geef je geliefde het geschenk van hun dromen – je mooie portretten zullen ze versteld doen staan. Maak een prachtig album, een geweldig artbook of een prachtig kunstwerk voor aan je muur.

Richard Meijer (1964), glamour fotografie


woonachtig in Schoonhoven, Zuid-Holland. Deze omarmde de passie voor fotografie in 2004. In al die jaren heeft hij zijn fotografische cultuur naar een hoger niveau gebracht. Het ontwikkelen van eigen projecten, en het verfijnen van zijn stijl, met name in het glamour, boudoir genre.

Richard Meijer geniet vooral van fotograferen op locatie. Maar ook buiten, je eigen woonruimte, een boetiek hotel of oude gebouwen met veel stijl en sfeer. Glamour en boudoir fotografie is een uitdaging om een ​​beeld in het algemeen te creëren, dat (hopelijk) verbazingwekkend is, en het model in een prachtige unieke stijl presenteert.

Testimonials

Switch to light style Switch to dark style