Paarden fotografie, samen op de foto​

Ik maak al jaren foto’s van paarden en ruiters, tijdens wedstrijden, en in privé omgeving, Daardoor herken ik de unieke verbinding die jij hebt met jouw favoriete dier. Het helpt me om jullie op een mooie manier vast te leggen, door zowel jou als het paard volledig gerust te stellen op het moment dat ik de foto’s maak.

Paarden fotografie een mooie herinnering voor jezelf.

Meer weten? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden van een fotoshoot! Ik help je graag verder.

Je kunt een fotoshoot met je paard invullen op de manier die jij graag wilt. Er is veel mogelijk! Enkele voorbeelden zijn portretfoto’s in een mooie omgeving, blackfoto’s waarbij je paard van het scherm afspat, of juist rijfoto’s van jou en je paard.  Alles is mogelijk in overleg en je kunt een fotoshoot naar eigen keuze indelen.

Omdat mijn studio helaas te klein is om een paard in te kunnen fotograferen, kom ik bij de mensen thuis, op een mooie lokatie of op de stal. Je vindt mij regelmatig bij Paardensport centrum Zilverstad in Schoonhoven. Heb je interesse in een privé fotoshoot spreek mij dan aan. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden, en ik help je inspiratie op te doen voor een geslaagde shoot.

Hoe zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid voor de fotoshoot van je paard? Zorg ervoor dat je paard gewassen en verzorgd klaar staat bij aanvang van de fotoshoot. Het invlechten van je paard geeft een chique resultaat. Mooie gewassen benen, een glimmend velletje en een schone en uitgeplozen staart maken het plaatje helemaal af.

Een extra hulp is erg handig om het paard bijvoorbeeld met de oortjes naar voren op de foto te krijgen. Deze kan attributen zoals knisperende zakjes of andere geluiden gebruiken. Zoek een mooie omgeving uit. Een rustige achtergrond is belangrijk, maak gebruik van de natuur. Vooral in bloei zorgt dit voor een prachtig effect!

Tijdens fotoshoots houd ik rekening met bijvoorbeeld de lichtinval, en de verbinding die jullie onderling met elkaar hebben. Een goede foto vraagt soms om beweging, terwijl de volgende keer een stilstaand beeld veel beter tot de verbeelding spreekt. Iedere shoot voor paarden fotografie is uniek, al help ik je natuurlijk graag inspiratie op te doen.

Ik heb veel ervaring met paarden fotografie, en kan je daardoor uitstekend helpen voor mooie foto’s.
Misschien in tenue of juist met een chique of aparte outfit. Ik denk met je mee over de mooiste foto’s die we van jou en je paard kunnen maken, waarin je jullie karakters op een mooie manier naar voren kunt laten komen. Ik vind het een uitdaging om je paard op zijn allermooist vast te leggen, zodat je deze herinnering voor altijd kunt bewaren. Dankzij mijn kennis, ervaring en goede apparatuur zorg ik er voor dat je foto’s van topkwaliteit krijgt!