Portfolio overzicht &
F.A.Q.

Portfolio, lookbook

Jezelf als glamour model

Bij RichardMeijer.eu werken we met vrouwen in alle maten, vormen en leeftijd.

Wil je jouw charmes naar boven halen in een schitterende verleiding? Je looks en body in een dromerig mooie serie foto’s?

Ga er voor en wees mooi!

Een lokatie kiezen.

Een glamour fotoshoot locatie kies je zelf. Dat kan bij jezelf thuis, of misschien bij je buren of kennis. Of wat dacht je van een schitterende hotel thema kamer? Je hebt zelf de regie in handen, jij bepaalt hoe ver je wilt gaan, en hoe de shoot eruit komt te zien.

Boudoir fotoshoot.

Een zeer populaire fotoshoot is toch wel de boudoir, lingerie, bedekt naakt fotoshoot. Een zeer exclusieve en persoonlijke fotoshoot. Een enorme boost voor je zelfvertrouwen, geweldig voor jezelf, of als cadeau voor je partner.

Supermodel ?

Zo kan ik er toch nooit uitzien! Dat is wat veel vrouwen denken als ze de foto’s op de website bekijken. Misschien herken jij dat gevoel ook wel (een beetje)? Wat de make-overs hier laten zien is dat geen één vrouw als supermodel komt binnenlopen. Vrijwel alle vrouwen op deze website zijn ‘gewone’ vrouwen net als jij.

jij verdient het.

Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en prachtige foto’s verdient van haarzelf. Toch is het voor veel vrouwen een drempel, omdat ze zichzelf vaak niet mooi genoeg vinden. Eerste nog een paar kilo’s eraf .. Herken jij dat stemmetje in je hoofd? Eigenlijk gun jij jezelf nu niet iets moois omdat je zogezegd nog niet goed genoeg bent.

Laten we een gesprek hebben over jouw fotoshoot.

Meer informatie of in gesprek komen?