Portfolio overzicht

Mogelijkheden

Water & Nature

Je hoeft geen model te zijn, zo kan ik er toch nooit uitzien! Dat is wat veel vrouwen denken als ze de foto’s op de website bekijken. Misschien herken jij dat gevoel ook wel (een beetje)? Wat de make-overs hier laten zien is dat geen één vrouw als supermodel komt binnenlopen. Vrijwel alle vrouwen op deze website zijn gewone vrouwen net als jij. Belangrijk bij een outdoor fotoshoot is het gebruiken van je lichaam en het overbrengen van emoties, hier wordt je dan ook in een besloten setting, door de fotoshoot in begeleid. Een prachtige fotoshoot kan zelfs een erg positieve invloed op je zelfvertrouwen hebben. Samen bekijken we na afloop de foto’s en kiezen uit de meest geslaagde foto’s welke jij graag wilt hebben.

Boudoir & Lingerie

Hoewel minimale kleding of lingerie meestal wordt gedragen, is de focus van een Boudoir fotoshoot om je vast te leggen op een manier die je lichaam flatteert, en complimenteert, terwijl je je ook sterker en sexy voelt. We willen ook voorstellen dat je items invoert die je een ongelooflijk gevoel geven en dat je je comfortabel voelt – ze kunnen zo simpel zijn als je favoriete chemise / nachtkleding, en je favoriete paar hakken! ‘Gewoon’ boudoir bestaat eigenlijk niet. Iedere boudoir shoot wordt helemaal naar jouw persoonlijke smaak en stijl aangepast. Kies zelf welke lingeriesetjes je wilt laten zien. Of misschien durf je een stapje verder te gaan en kies je voor stijlvol, eventueel bedekt en-of naakt? De foto’s kunnen natuurlijk ook een fantastisch intiem geschenk zijn voor je belangrijke ander.

Glamour, Studio & Outdoor

Wat dacht je van een schitterende hotel thema kamer of een mooie buiten lokatie. Je hebt zelf de regie in handen en jij bepaalt hoe de shoot eruit komt te zien. Want welke glamour stijl bij je past en waar jij je prettig bij voelt, is natuurlijk heel persoonlijk.

Laten we een gesprek hebben over jouw fotoshoot.

Meer informatie of in gesprek komen?