Zwangerschaps fotografie

Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje. Van harte gefeliciteerd! Straks is die buik weg en kunnen jullie genieten van jullie kersverse kindje. Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap? Zwangerschaps fotografie is dan een mooie manier om altijd terug te kunnen kijken op deze bijzondere periode in jouw leven.

Zwangerschaps fotografie

Een zwangerschapsfotoshoot kan het best gepland worden in week 32 tot en met week 36 van de zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie.

Dit kan bijvoorbeeld een mooie buitenlocatie zijn of een plek die voor jullie een speciale betekenis heeft. Dit kan ook bij jullie thuis zijn. In jullie eigen omgeving op bijvoorbeeld de slaap- of babykamer.

De fotoshoot duurt 1 tot 2 uur. Van te voren bespreken we jouw wensen en krijg je uitgebreide uitleg over het poseren. Mijn stijl van fotograferen is tijdloos en puur. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook welkom om op de foto te komen!

Ook als je helemaal “puur natuur” vast gelegd wil worden is dit in de privacy van de studio geen probleem, en is het al door veel vrouwen als heel prettig en relaxed ervaren. 

Vraag naar de mogelijkheden.